Afișez toate cele 5 rezultate

Afiaeaza bara laterala

Comanda Online

AXIMOTO incurajeaza comertul online, din acest motiv consideram ca cea mai simpla si eficienta metoda de a comanda este prin intermediul site-ului. Sub orice produs dorit gasiti un buton de contact. Accesand pagina de contact veti gasi mai multe optiuni de comanda.

Confirmarea Comenzii

Acest pas este un centralizator al comenzii, in care sunt prezentate optiunile de plata si livrare preferate, produsele si datele de facturare si livrare. Dupa plasarea comenzii veti fi contactat telefonic de un agent al AXIMOTO pentru confirmarea comenzii, apoi livrarea se va face conform optiunilor alese.

Plata Comenzii

La confirmarea comenzii, reprezentantul va va explica metodele de plata preferate de AXIMOTO. Iar dupa confirmarea platii, echipa se va asigura ca produsele alese vor ajunge in siguranta la dvs.

Close

CARENA PISTA Kawasaki ZX 10R (04-05)

Carena Pista compusa din 4 piese: carena frontala, laterale si pinten. Carena identica cu cea stradala dar cu gaura farului inchisa.
Close

CARENA STRADALA Kawasaki ZX 10R (04-05)

Carena Stradala compusa din 6 piese: carena frontala in 3 parti, laterale si pinten.
Close

COADA BIPOST Kawasaki ZX 10R (04-05)

Coada bipost compusa din 3 piese. Se monteaza pe saua originala.
Close

COADA MONOPOST Kawasaki ZX 10R (04-05)

Coada monopost compusa din 2 piese: coada si undertail. Se monteaza pe saua originala. Coada utilizabila atat pe pista cat si pe strada.
Close

KIT COMPLET Kawasaki ZX 10R (04-05)

Kit complet compus din carena fata si coada cu structura configurabila (Racing si Stradala).